Prikazujemo 1–30 od 203 rezultata

PRIBOR ZA ŠATORE

Opremite sebe i svoj šator da svako putovanje bude avantura.više


Jeste li jedni od onih koji svoje praznike i odmore vole provoditi u prirodi? Svatko od nas ima različite načine opuštanja. Oni od vas koji koriste kampiranje sigurno znaju ovaj osjećaj. Osjećate da se ujutro budite, čujete cvrčku ili cvrkut ptica, gledate kako se sjena i sunce igraju među drvećem i osjećate se prihvaćeno. Priroda je naš prvi dom. Čak i ako kampirate sa šatorom ili kamp prikolicom, to ne znači da mora biti previše skroman. Dodatci za šatore kao što su tepisi dodat će vašem privremenom domu one elemente koji nisu potrebni, ali poboljšavaju doživljaj.

Međutim, jedna od glavnih i očitih smetnji su kukci i bube. Oni koji se brinu za sebe i samo ih upoznaju nisu nimalo teški. Govorimo o onima koji tako ljubazno lete oko uha i nimalo nerviraju. Kako vam komarci ne bi skratili noć, opremite se odgovarajućom mrežom za komarce. Tijekom kampiranja i planinarenja pronaći ćete mnoga rješenja protiv komaraca i drugih naprava koje će vam poslužiti. Vreće za spavanje će vas ugrijati u hladnim noćima, jastučići za spavanje će vam pružiti udobnost, a šator će vam dati krov nad glavom. kolica za plažu itd. Za još veću udobnost i praktičnost dostupan je namještaj za kampiranje. Ovdje ćete, između ostalih, pronaći i garniture sklopivih stolica i stolova.

Provođenje vremena u prirodi, međutim, može se brzo zaprljati. Kako vas to ne bi odvratilo od ljepote prirode, nabavite si prijenosni tuš i ogradu za privatnost. Kampiranje je izvrsna prilika za svu onu rekreaciju na otvorenom u kojoj uživate s obitelji ili prijateljima.

Preloader