Prikazujemo 1–30 od 98 rezultata

ŠATORI

Drugi dom svih lutalica! Putovati svijetom danas je više


sve pristupačnije većem broju ljudi. Iako nas različite situacije mame da ne budemo daleko od kuće, Slovenija je prelijepa zemlja. Šume, rijeke i obale odlična su destinacija gdje možete otići na odmor u prirodi, posebno u ljetnim mjesecima. Šatori će se pobrinuti da vi i svi okupljeni možete spavati i skupljati energiju za šumske avanture. Svi oni koji vole planinariti ili općenito vole biti u neposrednom kontaktu s prirodom, razmislite o sljedećem odmoru u stilu kampiranja i planinarenja.

Ako idete s obitelji ili prijateljima, na izlet možete ići automobilom. Parkirate i kampirate na lijepom mjestu, prelazite okolicu, plivate u rijeci ili jezeru i tako dalje. Ovo je posebno koristan način da djeca provedu svoje praznike. Za one koji vole izazivati, možete ići pješice. Kažu da je preživljavanje u prirodi dobar način za upoznavanje sebe.

Brinete li se za higijenu? Sve se može dogovoriti! Uz prijenosni tuš moći ćete se osvježiti toplom vodom tijekom ljeta, na kraju dana. Mreža privatnosti će vas smiriti i osigurati privatnost prilikom pranja.

U svakom slučaju, pobrinite se za ugodan san i kvalitetan odmor. Po želji koristite prikladnu podlogu za spavanje, vreću za spavanje ili čak krevet za kampiranje.

Volite li sami večerati? Ako vam lokacija dopušta, to možete učiniti i korištenjem opreme za lov i streljaštvo, a uz more i rijeku će biti moguća i prikladnija oprema za ribolov.

Preloader