STEPERI

Steperi i trenažeri, fitness oprema za dom i fitness centre. več

Fitness sprave za treniranje svih mišićnih skupina. Fitness oprema uključuje trenažere i drugu sportsku opremu. Za vježbe za ramena, noge, leđa, stražnjicu, sprave sa bočnim podizanjem, biceps.
Asortiman fitness opreme uključuje i multifunkcionalne fitness sprave, popularne fitness sprave za dom. Zato što omogućuje treniranje više mišićnih skupina i zauzima manje površine. Za fitness kod kuće pogledajte sportsku opremu tvrtke Kelton koja nudi provjerene i provjerene proizvode za sveobuhvatan fitness trening kod kuće uz njihovu fitness opremu. Mršavljenje, jačanje mišića, tonus mišića? Nudimo vam savršenu fitness opremu.

Savjetujemo vam da kupite eliptične trenažere jer rade na većim mišićima cijelog tijela. Vježba je sigurna jer je pritisak na zglobove (gležnjeve, koljena, kukove i donji dio leđa) minimaliziran. Sama vježba je jednako učinkovita kao i na pokretnoj traci. Kod stepera su uglavnom opterećene noge i stražnjica, dok je kod bicikla neopterećen gornji dio tijela i postoji mogućnost bolova u donjem dijelu leđa. Zbog samog držanja pri vožnji bicikla. Pozitivna karakteristika eliptičnog trenažera je i velika potrošnja energije.

Preloader

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.