Prikazujemo 1–32 od 37 rezultata

BICIKLIZAM

U kategoriji najpopularnijih sportova u ovoj zemlji definitivno više


također nalazi Biciklizam. Stilovi vožnje biciklom uglavnom se razlikuju od terena kojim želimo voziti i količine adrenalina ili opuštanja koju želimo doživjeti. Brdski bicikli ili MB posebno su opremljeni da izdrže različite terene i pružaju vozaču najudobnije i, prije svega, sigurno iskustvo. Njihova je svrha također turbulentno iskustvo. Za one kojima je glavni razlog bicikliranja rekreacija, po svoj prilici će se odlučiti za cestovni bicikl ili neki “specijalni” ili trkaći cestovni bicikl.

Naravno, postoji mnogo drugih načina i razloga za bicikliranje. To uključuje jednostavan prijevoz ili užitak vožnje uz rijeku ili park. Za posljednju prigodu, međutim, raznolikije je ako na ovo biciklističko putovanje možemo pozvati još nekoga. Idete li na biciklistički odmor? Mnogima se to čini pomalo neizvedivim, ali upravo suprotno! Uz Cargo Bike Trailer možete ponijeti sve što vam je potrebno za opuštajući izlet u prirodu ili hotelski odmor. Ideš li u prirodu? Pogledajte kampiranje i planinarenje i provjerite imate li sve što vam treba.

Ali vožnja biciklom može biti jako zabavna! Uz Unicycles možete uljepšati svoja popodneva, izoštriti osjećaj za ravnotežu i fizičku koordinaciju, a uz puno vježbe, ovo može biti vaše novo prijevozno sredstvo za sve rute koje ste prije pješačili. Međutim, za skraćivanje rute vrlo su prikladni i sve popularniji skuteri. Većina njih danas ima električni pogon koji vam omogućuje da putujete na veće udaljenosti bez umora.