Prikazuje se svih 23 rezultata

KOLESARSKE PRIKOLICE

Kolesarske Prikolice, ako svoje mališane često prevozite više

biciklom, onda vam treba kvalitetna dječja sjedalica za bicikl ili prikolica. Ponuda na tržištu je šarolika i raznolika pa je teško odabrati pravi dodatak koji osigurava sigurnost djeteta. Kako bismo vam olakšali izbor, savjetujemo vam da prije kupnje pažljivo provjerite cjelokupnu ponudu i odaberete najbolje za svoju djecu.
Prilikom odabira dječje sjedalice prije svega provjerite odgovara li djetetovoj dobi i težini. Sjedalo treba imati podesive sigurnosne pojaseve i podesivi oslonac za noge, također provjerite usklađenost odabranog proizvoda s relevantnim sigurnosnim standardima.

Možete se odlučiti i za prikolicu za bicikl. U tom slučaju odaberite onaj koji nudi kvalitetne gume, dvostruku kočnicu i stabilne čelične okvire koji osiguravaju sigurnost djeteta tijekom vožnje. U slučaju da se bicikl prevrne, prikolica mora biti opremljena rotirajućom sigurnosnom kukom kako bi ostala stabilna. Za veću praktičnost odaberite prikolicu koju možete jednostavno sklopiti i spremiti u prtljažnik automobila.

Preloader