Prikazujemo 1–30 od 32 rezultata

KONJENIŠTVO

Konjaništvo, jahate svog velikog prijatelja i odjašite se zajedno više

do prekrasnih kutaka prirode. Jahanje može biti nešto prekrasno. Pogotovo kada osjetite ritam konja i osjećate se s njim kao jedno. Brzi galop tjera vam krv i daje vam osjećaj slobode. Stoga možemo razumjeti zašto je konjištvo aktivnost koju mnogi ljudi koriste. Nabavite odgovarajuću i kvalitetnu opremu kako bi jahanje za vas i konja na kojem jašete bilo udobno, ugodno i pouzdano.


Također je potrebno održavati čistim njihov prostor, kao i kosu. Konj jako osjeća naš odnos prema njemu i prema tome se ponaša. Kako bismo mi bili sretni, jahala ugodna, a konj još sretniji, brinemo se za njihovu dobrobit. Pokažimo zahvalnost za lijepo iskustvo jahanja koje nam pružaju.

Želite impresionirati svoje dijete konjima i jahanjem? Dajte mu plišanog konja, odaberite XXL ili plišanu životinju standardne veličine.

Imate li još neke životinje kod kuće? U kategoriji Životinje pronaći ćete pribor za mačke kao i razne pribore za pse. Volite li ići na izlet, imati sportski dan ili volite biciklizam? Povedite svog ljubimca sa sobom uz kolica za kućne ljubimce. Ovo nije vaš stil, ali ipak želite povesti svog prijatelja životinje sa sobom? Tada će transportne kutije i torbe biti prava adresa.