Prikazuje se svih 22 rezultata

LOV I STRELJAŠTVO

Čovjek se bavi lovom od samih početaka. Ponekad za preživljavanje, danas više za više


zabavu i osjećaj adrenalina. Naravno, još uvijek ima pravih lovaca koji jedu svoj plijen, ali ne trebamo ciljati ništa živo. Lov i streljaštvo mogu biti zabavan oblik sporta i treninga preciznosti. Za gađanje se koristi različito ručno oružje, od različitih pištolja, pušaka, noževa do raznih pucačkih lukova.

Lovci koji idu u lov u šumu moraju se dobro sakriti kako bi vam životinje mogle prići. Stoga se opremite zaštitnom opremom za lov i streljaštvo. Kamuflažnom mrežom možete pokriti svoje vozilo i svoju lokaciju među drvećem.

Volite li spojiti svoj lov s kampiranjem? Prebacite se u kategoriju Kampiranje i planinarenje i opremite se tako da bezbrižno provodite lovačke dane i u udaljenijim šumama. Lov i streljaštvo se ne tiče vas, ali volite li još uvijek večerati? Ribolov je izvrstan način da provedete vrijeme u prirodi i uživate u zdravoj ribi iz prve ruke.

Ako vam lov uopće nije prioritet ili želja, već samo pucanje, nabavite prikladne mete. Pribor za gađanje omogućit će vam vježbanje preciznog gađanja gdje god je to dopušteno. U za to predviđenom prostoru možemo pucati samo automatskim i poluautomatskim oružjem ili uz posebnu dozvolu.