Prikazujemo 1–32 od 174 rezultata

ŠPORTNI REKVIZITI

Opremite se za svoju sportsku zabavu ili ozbiljniji turnir.više

Ne treba nam puno da se aktiviramo: Ali kada želimo trenirati s određenim sportom, samo naše tijelo neće biti dosta. Sportski rekviziti osiguravaju da vaše kretanje podignete na sljedeću razinu.

Sportska oprema nam pomaže u izvođenju sportskih aktivnosti ili treninga. Ovdje ćete pronaći rekvizite za svoj vrt ili dvorište, kao što su nogometni golovi i mreže. Tako ćete lakše odlučiti da se “maknete s kauča” ako vam to ikada bude problem. Tu su i rekviziti za sportove koji trebaju više prostora, poput tenisa. Je li vaša teniska sigurnosna mreža već istrošena? Nabavite si novi, to će zaštititi vaše tenisko igralište od neželjenih vremenskih utjecaja, a također će stvoriti malo privatnosti za igrače. Želite li privatnost kada trenirate druge sportove, kao što su boks i borilačke vještine? Tada će mreže za privatnost biti dobar izbor.

Trebate li različitu sportsku opremu? Za sve ljubitelje provoda u rijekama i moru tu su sportovi na vodi. U Rekreaciji na otvorenom pronaći ćete opremu za sve ostale aktivnosti na otvorenom. Jesu li vaš posao ili škola predaleko za hodanje, a ako idete automobilom, smatrate li to pomalo besmislenim? Skuteri su pravo i popularno rješenje za takve slučajeve. Praktične su i veličine pa ih možete ponijeti sa sobom u vozila javnog prijevoza.