Prikazuje se svih 25 rezultata

MREŽE ZA TENIS

Je li vaša mreža već istrošena? Igrate li bez njega i uvijek li vam loptice bježe? više


onda vam svakako treba nova Tennis Network. Dodavanje lopte reketom, odnosno igranje tenisa, vrlo je dobar način rekreacije i druženja s prijateljima. Ili jedan na jedan ili par protiv para. Lopte, kao i svaka druga, iznimno su odbijaju i brzo lete daleko. Teniske mreže upravo to sprječavaju. Inače, kada je servis previsok ili je udarac prejak, loptice uvijek bježe, gotovo je nemoguće igrati bez teniske mreže.

Postoje mreže različitih dužina i širina, što šire odaberete, manje su šanse da na kraju pokupite loptice unaokolo.Dimenzije su od 1x25m do 2x100m.

Tenis je samo jedan od sjajnih načina rekreacije na otvorenom. Svi stručnjaci za sport i prehranu savjetuju da vježbate svaki dan, a u međuvremenu povisite broj otkucaja srca kako biste počeli duboko disati i znojiti se barem 15 minuta. U ovoj izjavi, međutim, obratite pozornost na sljedeće: Ne znojimo se svi isto, neki se gotovo ništa. Svaka osoba se rađa s različitim brojem žlijezda znojnica koje utječu na količinu proizvedenog znoja. Za “kućno znojenje”, provjerite kardio uređaje.

Važno je da svoje tijelo dovoljno koristimo svaki dan i u različitim položajima. Jači mišići ne samo da uljepšavaju vašu tjelesnu građu, već i bolje štite vaš kostur i tako smanjuju šanse za prijelom u slučaju pada. Vježbanje na svježem zraku je super, ali nije nam dostupno svaki dan. Osigurajte prostor za rekreaciju i u svom domu! Provjerite ponudu vježbanje i fitnessa! 

Preloader