Prikazujemo 1–30 od 108 rezultata

DIZANJE UTEGA

Ojačajte mišiće i strukturu tijela više


Volite li se osjećati dobro i izgledati dobro? Uostalom, svi to rade, ali malo je onih koji se zapravo brinu o sebi. U današnjem svijetu brzo zaboravljamo na sebe. Trčimo tu i tamo i brinemo se o svemu oko sebe, ali kad pomislimo na sebe, dan je skoro gotov. Čuvajte se, kako želite. Vježbanje i fitnes su dobri načini da ostanete u formi, zdravi i samopouzdani. Dizanje utega pomoći će vam da ojačate određene mišiće. Tako ćete moći izgraditi svoju mišićnu strukturu onako kako želite.

Prilikom dizanja utega ipak moramo paziti na provedbu, jer se na pogrešan način možemo ozlijediti. Koji je pravi način dizanja utega?
Kada trenirate s utezima, prvo podignite odgovarajuću količinu utega. Počnite s utegom koji možete udobno podići 12 do 15 puta. … Koristite odgovarajuću tehniku. Naučite pravilno izvoditi svaku vježbu. Ako nemate nekoga osim da vam pomogne, pomozite si internetom.

Želite li treningu boksa dodati trening s utezima? Boks i borilačke vještine su dobar način da ostanete u formi i također razvijete fokus kod ljudi. Dizanje utega nije za vas? Želite li još kardio? Provjerite unutrašnjost kardio uređaja. No, nema bolje vježbe od rekreacije na otvorenom. Priroda je sjajno mjesto za provođenje vremena. Vodeni sportovi su također nešto posebno i dodatni razlog za druženje na svježem zraku.

Za sve vas koji se volite rekreirati kod kuće, iskoristite lijepo vrijeme i provedite vrijeme vani i nakon treninga. Tako da se ne morate vraćati u kuću, možete se istuširati vani. Vrtni i solarni tuševi savršeni su za sve one koji vole provoditi vrijeme vani. Bilo za sve ljubitelje vrta i vrtlarstva ili sportskih aktivnosti.