Prikazujemo 1–32 od 35 rezultata

STALCI I SPRAVE ZA DIZANJE UTEGA

Opremite svoj fitness i omogućite  različite vježbe više


mišića na različite načine. Postoje četiri različite vrste fitnessa koje možete uključiti u vašu rutinu vježbanja: aerobni i anaerobni tip te fleksibilnost i izdržljivost. “Fitness” je općenito širok pojam koji za svaku osobu znači nešto drugačije, ali se odnosi na vaše optimalno zdravlje i opću dobrobit.


Ako ste “u formi”, ne radi se samo o fizičkom zdravlju, već i o emocionalnom i mentalnom zdravlju. Naravno, ovdje je riječ o vježbanju i fitnessu u fizičkom smislu. Bez obzira na to gdje gradite dvoranu u smislu prostora za teretanu, opremite je tako da vam vježbanje bude dovoljno raznoliko i time vam uspjeh zajamčen. Stalci i sprave za dizanje utega pobrinut će se za organiziran prostor i ponuditi vam vježbanje određenih mišića.

Dizanje utega jedan je od najpoznatijih oblika vježbanja kada pomislimo na riječ fitness. Naravno, postoji i nekoliko načina za oblikovanje svoje tjelesne građe. Ako trenirate kako biste izložili određene mišiće na svom tijelu ili želite određeni oblik tijela, onda je dizanje utega pravi izbor. Za podizanje otkucaja srca i brigu o kondiciji onda je bolje trčanje ili druge vrste rekreacije na otvorenom. Ako se tek počinjete baviti sportom, pazite da ne nosite koljena ili donji dio leđa. Stoga prvo ispravno naučite odabrane tehnike ako ćete dizati utege. Biciklizam je dobar izbor rekreacije za početak. Želite li povesti svog ljubimca sa sobom? Pogledajte kolica za kućne ljubimce. Za početak, prikladni su i plivanje i drugi vodeni sportovi.

Preloader

Stalci i sprave za dizanje utega

Set dvoručnih i jednoručnih utega 30 kg

122,64 

Stalci i sprave za dizanje utega

Set dvoručnih i jednoručnih utega 30 kg

155,95 

Stalci i sprave za dizanje utega

Komplet dvoručnih utega s pločama 30 kg

102,15 

Dizanje utega

Stalak za utege

153,44 

Dizanje utega

Stalak za utege

140,20