Prikazujemo 1–30 od 52 rezultata

VODENI SPORTOVI

Vodeni sportovi možda se ne spominju često kao nogomet iviše

rukomet, no to ne znači da su manje zabavni. Pogrešna je pretpostavka da pripadaju određenom godišnjem dobu jer ljeti je možda ugodnije roniti, ali zato je zimi rafting uzbudljiviji. Ronilačka odijela, čamci na napuhavanje, daske za surfanje ili kajak, kod nas ćete pronaći sve šta vam treba.
Surfanje je nesumnjivo jedan od hobija za one željne adrenalina. Nudimo daske za surfanje u raznim bojama. Za ljubitelje mirnijeg mora imamo stand up paddle set, koji sadrži dasku na napuhavanje i svu potrebnu opremu. Idealan je za učenje a dolazi i uz praktičnu torbu za lakši prijenos. Pronađite idealno odijelo za ronjenje ili ronjenje na dah. Da bi ronjenje bilo zanimljivije, odvezite se malo dalje od obale jednim od naših gumenih čamaca ili čamaca na napuhavanje. Čamac s veslima i pumpom idealan je za obitelj jer mu je kapacitet čak 5 osoba. Ako više volite samostalne avanture, sviđat će vam se kajak za 1 osobu.

Mišljenje
Povratna informacija
Kako biste ocijenili svoje iskustvo u našem webshopu?
Imate li dodatni komentar, je li vam u našoj trgovini nešto nedostajalo?
Naprijed
Unesite svoju e-adresu, ako želite, da vas kontaktiramo radi povratnih informacija, u suprotnom samo kliknite "Potvrdi" da biste predali ocjenu.
Nazad
Potvri
Zahvaljujemo što ste poslali povratne informacije!