Prikazujemo 1–32 od 20947 rezultata

VRT I VRTNI NAMJEŠTAJ

Vrt i vrtni namještaj, planirajte svoje kućno okruženje, tako da boravak na otvorenom bude užitak za cijelu obitelj. Naš prijedlog je svakako osmisliti ogradu koja će zaštititi vašu djecu i pružiti vam privatnost. Za djecu preporučamo postavljanje dječjeg igrališta i trampolina.

Za osvježenje u ljetnim mjesecima razmislite o bazenu. Kako biste se mogli opustiti uz bazen, postavite ležaljke, ali ne zaboravite na suncobran. Ljubitelji domaće hrane naprave vrt kako bi ga imali što duže tijekom godine, ali razmislite o stakleniku. Spremite svoj vrtni alat u vrtnu šupu kako biste uvijek imali sve na jednom mjestu. Postavite kvalitetnu vrtnu garnituru na terasu, balkon ili vrt i odaberite vrtnu garnituru za uživanje u kavi. Ipak, ne smijete zaboraviti dobar vanjski roštilj kako biste imali piknik i stvorili lijepu obiteljsku uspomenu..

Vrtna garnitura (Ležaljke, Vrtne garniture, Vrtne klupe, Kutije za odlaganje…) učinit će Vaš vrt mjestom za druženje i provođenje slobodnog vremena. Vrtni namještaj stvara ambijent dnevnog boravka u kombinaciji sa svježim zrakom i zelenilom. No, želite li bolje opremiti svoj dnevni boravak, bacite pogled na sjedeće garniture.

Uz viseće mreže možete se pobrinuti za druženje u laganoj ljuljački, što lijepo pridonosi dobrom raspoloženju i dobrom provodu. Ili možete odabrati ležaljke kako biste ljeti mogli urediti svoju malu plažu. Bitno je sunce, kakva dobra knjiga i limunada. S bazenom će biti još lakše.