Prikazujemo 1–32 od 203 rezultata

BAZENI

Samo nekoliko koraka dalje za prijeko potrebno hlađenje. več


Ljeto se kod nas proteže na 3 mjeseca, a ponekad je toplo za kupanje i gotovo pola godine. Plivanje je dio ljudske prirode. Pobrinite se da imate priliku plivati ​​čak i kada niste blizu obale. Bazeni su mjesto osvježenja, opuštanja i zabave. Ako možete, neka ovo bude i za vas!

Kad netko čuje riječ bazen, vjerojatno pomisli na podzemne bazene. Oni su jedinstveni, ali predstavljaju vrlo velik projekt za postavljanje i veliku odgovornost za održavanje. Za svoje postojanje također je potrebno veliko područje. Mnogi ljudi žele imati bazen kod kuće, ali to ne znači da se moraju posvetiti tako velikom projektu i „prodati“ mu svoj vrt. Za ravnomjerno osvježenje, brzu montažu i očuvanje većih površina za druge namjene nudimo veći izbor nadzemnih bazena sa čeličnim okvirom i bazena na napuhavanje.
Za užitak kupanja voda naravno mora biti čista. Kako biste spriječili da se voda prebrzo zaprlja i da vodu mijenjate češće nego što je potrebno, pokrijte je pokrivačem za bazen. Oni se, među ostalim potrepštinama za održavanje bazena, mogu naći u raznim veličinama i oblicima među dodacima za bazen.

Tražite brže rješenje za osvježenje u svom vrtu? Provjerite vrtne i solarne tuševe.

Želite li se namakati i zimi? Pogledajte kade za masažu. No, ako su opuštanje i masaža ono za čim žudite, pogledajte aparate za masažu i električne masažne stolice. Kako biste začinili svoj tuš, pogledajte mlaznice za jacuzzi i tuševe.

Preloader