Prikazujemo 1–30 od 352 rezultata

DODACI ZA BAZENE

Sve što vam je potrebno da zadržite svoju oazu.več


Baš ono što bih bez osvježenja usred vrućeg ljeta. sviđa mi se bilo koji. Svježa, fino kisela limunada ili hladno pivo iznutra i hladna voda i hlad izvana. Ovo je prava formula za osvježenje! Srećom, danas je hladna voda dostupna gotovo posvuda. Kad se želimo okupati, sjesti i zaroniti u hladnu vodu, to je druga pjesma. More je mnogima daleko, a toplice i veći bazeni također nisu uvijek dostupni. Priuštite si pravu količinu osvježenja nedaleko od svog stanovanja s bazenima koji ne trebaju puno prostora i koji se zimi lako mogu pospremiti. Kako bi vam dugo služili i ugodnom korištenje, važan je i bazenski pribor.

Među dodacima za bazene pronaći ćete pribor za jednostavnu uporabu, čišćenje bazena, promjenu ili dotok vode, održavanje čiste vode. Stoga pazimo da ne koristimo više vode nego što je potrebno.

Naravno, i u kući koristimo puno vode, čak i ako se ne kupamo. Tijekom godina korištenja, sustavi odvodnje se brzo začepe ili „začepe“. Začepljuju li vam se cijevi i uzrokuju glavobolje kod kuće? Pobrinite se za čiste cijevi i odvode pomoću sredstava za čišćenje cijevi i odvoda.

Tražite li vrtnu garnituru koja će pristajati uz vaš bazen i opuštanje? Pogledajte Ležaljke i pobrinite se za sunce. Ili možda čak i vrtni krevet? Jeste li više ljubitelj sjena? Provjerite ponudu suncobrana i osigurajte si sigurnu zabavu u vrućim danima. Kada se djeca zabavljaju u bazenu, možete se zabaviti uz pikado ili stolni nogomet, koje možete pronaći ovdje. Za pravi nogomet, međutim, pogledajte Sportska oprema.