Prikazuje se svih 13 rezultata

PODLOGE ZA BAZEN

Podloge za bazene, zaštitite svoj bazen i održavajte vodu u njemu čistom pa više

 će udio užitka u bazenu biti veći od vremena koje potrošite na čišćenje i održavanje. Voda, zrak i sunce naši su glavni izvori energije. Hrana koju jedemo je samo obrađena voda, zrak i sunce. Zato je kontakt i boravak u prirodi tako opuštajući. Mnogi ljudi su ispunjeni energijom samo 30 minuta sjedenja u prekrasnom vrtu punom prekrasnih biljaka. Međutim, kada u vrtu još imamo mjesta za zalijevanje, vrt dobiva potpuno novu dimenziju. Čak i ako nemate vrt, zelenilo i okolicu oko kuće možete urediti u prekrasnim nijansama zelene s umjetnom travom i pravim lončanicama. Navlake i prostirke za bazen pobrinut će se da vas voda čeka gotovo onako kako ste je napustili.

Da bi bazen bio dugoročno ugodan, potrebni su vam i filteri i pumpe za bazen, te cijevi za pumpe i usisavače za bazen. Bazen je čist, to puno znači. Ali također mora biti jednostavan za korištenje da bi bio stvarno ugodan. Ljestve, stepenice i rampe za bazen pobrinut će se upravo za to. Jastuci za bazen, međutim, odvest će vas u plutajući san pod blagim suncem. Vodite računa o sebi i pretjeranoj sunčevoj svjetlosti. Opremite se suncobranima!

Sami odaberite u kakvom će stilu biti vaš raj. Ako imate ugrađeni bazen, Garden Stones je izvrstan način za stvaranje prirodnog kutka. S vrtnim namještajem, međutim, moći ćete još bolje uživati ​​u svom kutku.

Preloader