Prikazujemo 1–30 od 34 rezultata

USISIVAČI ZA BAZENE, MREŽE I ČETKE

Usisavači za bazene, mreže i četke, veliki izbor artikala iz kategorije Čišćenje bazena.više

Osim vrtne opreme, tehnike i dekoracije, kod nas možete pronaći i profesionalne alate koji će vaš rad učiniti učinkovitijim i zabavnijim. Bazenski dodaci služe kako bi vaš bazen bio još funkcionalniji i lakši za korištenje. Dodaci poput obruba bazena ili vodopada čine vaš bazen još ljepšim.
Bazeni u kojima voda ostaje preko zime moraju biti pravilno pripremljeni. Razinu vode spustimo ispod cirkulacijskih mlaznica i u vodu dodamo sredstvo za zimovanje bazena koje veže mineralne tvari kako se one ne bi izlučivale na stijenke bazena, a ujedno sprječava rast algi. Ovako pripremljen bazen lakše se i brže čisti u proljeće te smanjuje potrošnju sredstava za čišćenje. Više informacija o tome kako pripremiti bazen za zimu možete pronaći u nastavku. Također vas pozivamo da pogledate našu ponudu zaštitnih pokrivala za glavu.

Ako je bazen opremljen pješčanim filtrom, ručni usisavači su najbolje rješenje. Sastoje se od usisne četke, cijevi i teleskopske šipke. Cijev je spojena na skimer, a filterski sustav preuzima ulogu sisaljke. Prljavština se nakuplja u filtarskom pijesku.

Preloader