Prikazujemo 1–30 od 34 rezultata

VODOPADI ZA BAZEN

Vodopadi za bazene , uz bazen se mogu postaviti različiti vodopadi kojiviše

svojim djelovanjem uljepšavaju okolinu bazena. Osim za ukras bazena, vodopad služi (ako je dovoljno visok) i za masažu vrata i ramena. Uostalom, voda koja pada djeluje slično snažnoj vodenoj masaži. Vodopad se uvijek postavlja uz bazen tako da voda pada u bazen.
Slapovi rade uz pomoć bazenske cirkulacijske pumpe koja se nalazi u strojarnici bazena i pumpa bazensku vodu kroz otvor za dovod vode koji se nalazi na zidu bazena i zatim je pumpa do vodopada kroz koji voda pada natrag u bazen. Zahvat vode treba biti što bliže strojarnici bazena i pumpi za vodopad.

Gdje je postavlja vodopad?

Kod vodopada, vodopad i kaptaža vode iz bazena mogu se postaviti na potpuno odvojena mjesta. I ne moraju biti jedno do drugog u bazenu. Međutim, obratite posebnu pozornost na pravilno postavljanje dovoda vode – kao što je opisano u nastavku. Vodopad se može postaviti bilo gdje duž bazena. Kaptaža se ugrađuje što bliže strojarnici bazena, po mogućnosti na zidu bazena iza kojeg se nalazi strojarnica i cirkulacijska bazenska pumpa koja pokreće vodeni slap. Na taj način možemo imati sve uređaje na jednom mjestu, građevinski radovi će biti minimalni, a također i potrošnja priključka

[
Preloader