Prikazujemo 1–30 od 63 rezultata

VRTNI I SOLARNI TUŠ

Vrtni i solarni tuš, priuštite si hlađenje u vrtu kad god poželite i izbjegavajte više

unošenje prljavštine i zemlje. U vašu kuću, nakon napornog rada. Vrt i solarni tuš su dobra ideja. Solarni tuševi zagrijavaju vodu uz pomoć sunca, dok vrtni tuš spajate na kućni vodovod. No, ovo možete koristiti, praktički svaki dan u godini, ako vam ne smeta hladnoća oko vas i ako se brzo umotate u kućni ogrtač!

Volite li provoditi vrijeme u prirodi i općenito vani? U vrtu ili vikendom možete lijepo urediti Zelenicu i okućnica tako da možete provesti cijeli dan vani. Kada se trebate opustiti, možete se skloniti u hlad na ležaljku ili si priuštiti vanjski krevet za ležanje i poskakivanje kada je prevruće za posao. Ako vam stabla ne pružaju dovoljno hlada, opremite se velikim suncobranom pod kojim ćete se moći opustiti.

Vanjske garniture prikladne su za sjedenje svih dana u godini. Kako vam ne bi bilo hladno i ne biste morali svaki put iznositi deku iz kuće. Uz kauč ili vrtnu garnituru postavite nešto što će zaštititi vaše deke i održati ih suhima. Možete odabrati mekane i debele Deke, ali možete odabrati i Deke za vanjsku upotrebu, koje su pogodne i za korištenje na podu, jer imaju vodootporan sloj. Vrtne kutije i ormari za pohranu vrlo su zgodni za odlaganje ovakvih i sličnih predmeta i ostalog pribora. Vrtni stolovi najbolji su način za odlaganje stvari.