Prikazujemo 1–32 od 905 rezultata

STRUKTURE NA OTVORENOM

Vanjske strukture omogućuju nam razne aktivnosti poput održavanja raznih događanja, natjecanja i druženja na otvorenom kada je previše ljudi u zatvorenom prostoru ili jer je vani jednostavno ljepše.

Za takve namjene, šator za zabave je idealan izbor. Dostupne su u različitim veličinama za različit broj sudionika. Mogu biti potpuno zatvoreni šatori, oni s mrežastim stranicama ili otvorenim stranama. Neki su također sklopivi za brzo postavljanje.

Paviljoni su također dovoljni za neka događanja. One mogu poslužiti samo kao sjena i svojevrsni pokazatelji središta događanja, poput vjenčanja, ali mogu cijelom događaju na otvorenom dati određeni oblik i osjećaj prostora. Paviljon može služiti i samo estetskoj svrsi.

Za sva događanja zabavnog karaktera preporučamo da se unaprijed pobrinete za pravu količinu zabave kako bi događaj uvijek bio ugodan. Sigurni smo da ćete ideju za temu zabave i svih mogućih aktivnosti dobiti prilikom posjete fešte i proslave.

Želite opremiti paviljon, šator ili bilo koje drugo mjesto za proslavu? Vidi Zabava i proslava.

Vanjske konstrukcije, međutim, nisu samo šatori. Vrtna šupa je jedna takva struktura. Time se osigurava red između vrtnih alata i bolja funkcionalnost cijelog vrta. Možda tražite kontejner za smeće? Vrt je prostor s kojim možemo biti kreativni i razigrani. Također možemo koristiti vrtne lukove, vinovu lozu i perbole prilikom oblikovanja našeg vrta. To će vrtu dati potpuniji osjećaj. Želite li u vrt dodati element razigranosti, Garden Bridge će biti idealan.

Strukture na otvorenom

Vrtni luk 250 cm tamnozeleni

152,46