Prikazujemo 1–30 od 45 rezultata

STREHE

Strehe, potreban mu je vaš nadstrešnica, paviljon ili više

vrtna ljuljačka novi krov? Već imate strukturu Party Tent-a, ali nemate odgovarajući krov? Tada ćete ovdje pronaći pravu naknadu. Šteta je ponovno kupovati cijelu opremu ako možete zamijeniti samo jedan dio. Ovdje ćete u kategoriji nadstrešnica i sjenica pronaći zamjenski krov za vanjske konstrukcije koji tražite.
Trebate li i okvire za nadstrešnice i paviljone? Kako vam vjetar ne bi previše smetao, opremite se utezima za paviljone i platna. Ali možete, naravno, ako želite odabrati paviljon ili party šator koji uključuje sve u kompletu. Paviljoni su izvrsni za sva događanja na otvorenom kao što su mala druženja, vjenčanja, piknici, kampiranja itd. Možete ga postaviti iu svom dvorištu kako biste stvorili ugodno mjesto u hladu za svoju obitelj i goste. Party šatori su prikladniji za veća okupljanja i događaje koje želite održati na otvorenom. Začinite svoj događaj vanjskim roštiljima i pećnicama ili aparatima i proizvodima za ugostiteljstvo, kao što su aparati za sokove, fontane za čokoladu, aparati za kokice, hladnjake za vino ili proizvodi za jednokratnu upotrebu. Odaberite prave stolice za svoje goste, na primjer barske stolice ili sklopive stolice i stolice bez naslona za ruke. Ciljate li na elegantniji događaj? Provjerite presvlake za stolice i stolove.

Potrebno je brinuti o okolišu, za to je bolje obnoviti staro nego ga zamijeniti novim. Pogotovo ako je još funkcionalan. Ako tražite zamjenski krov za svoju postojeću strukturu, pogledajte Noge stolova i ploče stolova. Obnovite postojeći stol ili napravite novi.

Preloader