Prikazujemo 1–30 od 46 rezultata

VRTNI LUKOVI, REŠETKE I PERGOLE

Vrtni lukovi, rešetke i pergole, romantična atmosfera u više

vašem vrtu? Kao iz bajki o princezama? Jeste li kao dijete sanjali da ćete jednog dana imati vlastiti vrt koji će nalikovati scenama iz knjiga koje ste listali dok još niste znali čitati? Ilustracije su vas svaki put odvele u prekrasan vrt pun vrtnih lukova, pletenica i pergola. Prekrivena penjačicama koje su cvjetale u svim mogućim bojama i odavale sanjive mirise svježeg cvijeća. Je li sada pravo vrijeme da ostvarite svoj san? Vrtni lukovi, ograde i pergole pomoći će vam da stvorite svoj vrt iz snova. Vaš će se travnjak čudesno pretvoriti u vrt u kojem ćete se osjećati kao iz bajke.
Provjerite Outdoor Structures za nove ideje. Sigurno će vam se svidjeti nešto iz rubrike Mostovi za vrt za vaš svijet bajki. Krenite čarobnim popločanim stazama između tajnih kutaka i opremite ih vrtnim namještajem. Za vruće ljetne mjesece svakako će vam dobro doći naša ponuda u rubrici Vanjske gredice, a nemojte zanemariti ni kategoriju Sve za Zelenicu i okolicu u kojoj možete pronaći svu potrebnu rasvjetu za svoj čarobni i bajkoviti vrt.

Vrtna kućica je mjesto gdje možete spremiti svoj alat i sve za vrt i vrtlarstvo. Pogledajte našu bogatu ponudu dodataka za nadstrešnice i paviljone, gdje ćete pronaći još zanimljivijih ideja.

Možda vam za Brajdu treba konstrukcija na kojoj ćete posaditi vinovu lozu i tako stvoriti ugodno mjesto za sjedenje. Naše pergole izvrstan su ukrasni dodatak vašem vrtu ili drugom otvorenom prostoru. Svi su izrađeni od iznimno izdržljivih materijala koji su otporni na truljenje i habanje. Sama montaža je vrlo jednostavna.

Za osvježenje u ljetnim mjesecima ovoj vašoj bajci dodajte i bazen. Pored njega postavite ležaljke. I vaša će ilustracija biti savršena! Vrtni lukovi u našoj ponudi za Vas.

Preloader