Prikazujemo 1–30 od 103 rezultata

VRTNI LUKOVI, REŠETKE I PERGOLE

Romantična atmosfera u vašem vrtu?više

Jeste li kao dijete sanjali da imate vlastiti vrt, koji podsjeća na scene iz knjiga koje ste listali prije nego što ste to znali? braćo? Ilustracije su vas svaki put odvele u prekrasan vrt pun vrtnih lukova, rešetki i pergola. Obrasla penjačicama koje su cvjetale u svakojakim bojama i ispuštale sanjive mirise svježeg cvijeća. Je li sada pravo vrijeme da stvorite svoje snove? Vrtni lukovi, rešetke i pergole pomoći će vam da stvorite svoj vrt iz snova. Vaš travnjak će se nekim čudom pretvoriti u vrt u kojem ćete se osjećati kao iz bajke.

Pogledajte strukture na otvorenom za novu ideju. Sigurno će vam se svidjeti nešto za vaš svijet bajki iz rubrike Vrtni mostovi. Vodite čarobne popločane staze između tajnih uglova i opremite ih vrtnim namještajem. Za vruće ljetne mjesece naša ponuda u rubrici vanjski kreveti svakako je prava za vas. Ne propustite kategoriju sve za Zelenicu i okolicu, gdje ćete pronaći svu potrebnu rasvjetu za vaš čarobni i bajkoviti vrt.

Vrtna šupa je mjesto gdje možete pohraniti svoj alat i sve za vrt i vrtlarstvo. Zavirite u našu široku ponudu dodataka za nadstrešnice i paviljone, gdje ćete pronaći još zanimljivije ideje.

Možda vam je potrebna konstrukcija za Brajdu gdje ćete posaditi vinovu lozu i tako stvoriti ugodno mjesto za sjedenje. Naše pergole izvrstan su ukrasni dodatak za vaš vrt ili drugi vanjski prostor. Svi su izrađeni od iznimno izdržljivih materijala koji su otporni na truljenje i habanje. Sama montaža je vrlo jednostavna.

Za osvježenje u ljetnim mjesecima ubacite Bazen u ovu svoju bajku. Pored nje postavite ležaljke. I vaša će ilustracija biti savršena!