Prikazujemo 1–32 od 69 rezultata

BALKONSKA BOČNA TENDA

Balkonska bočna tenda, jednostavna i elegantna bočna tenda pružit će više

privatnost i stvoriti ugodan prostor. Također pomaže u zaštiti od vjetra i slabog sunca. Platno je izrađeno od poliestera otpornog na UV zrake i habanje. Aluminijski namatač omogućuje glatko namatanje. Također ima značajku automatskog zaključavanja, tako da se može zaustaviti bilo gdje. Duljina je podesiva do 250 cm. Tenda se povlačenjem donjih prstenova može automatski sklopiti natrag u čeličnu kasetu. Osim toga, balkonska vertikalna tenda se može pričvrstiti na zid ili strop, ovisno o vašim potrebama. Paket također sadrži pomoćne programe za instalaciju.
Opremite svoj balkon Balcony Side Tendom za zaštitu od vjetra. Za privatnost i sprječavanje ulaska sunca kroz ogradu i pregrijavanja, tu je balkonski paravan. Privacy Network brine o stvaranju privatnosti bilo gdje.

Vjetrobran sklopivi platno pruža hlad na vašoj terasi ili vrtu. Za raznovrsniji izbor pogledajte i ostale Senčnikove. Želite li urediti hladovinu kada ste i vi u kući ili stanu? Za regulaciju svjetla u vašoj sobi brinu se rolete i rolete. Elegantniji ili razigraniji izbor može se pronaći ispod zavjesa i roleta.

[
Preloader