Prikazujemo 1–30 od 646 rezultata

BALKONSKO PLATNO

Privatnost u vlastitom domu, na balkonu ili terasi svima nam puno znači.više

Gdje god da živite, boravak na zraku i na suncu je poželjan. Neka vas vjetar ili jako sunce mame tijekom odmora ili nekog zadatka? Zaštitu možete zamisliti u obliku balkonskog platna, tende ili mreže.

Vrlo su praktični i naši sklopivi vjetrobranski zasloni, s kojima također možete ograničiti prostor ili samo stvoriti hlad. Takav sklopivi suncobran idealan je za korištenje na terasi, balkonu ili vašem vrtu jer će vam pružiti hlad. Izrađen od visokokvalitetnog poliestera, tako da je otporan na vodu, prljavštinu, UV zrake i sve vremenske uvjete.

Naša Mreža privatnosti prvenstveno nudi privatnost od neželjenih pogleda, ali s njom možete stvoriti i sjenu. Ova vrtna sjenila, izrađena od izdržljivog materijala, otporna je na plijesan i UV zrake. Zahvaljujući posebnoj strukturi HDPE tkanine, bit ćete zaštićeni od sunca, ali ćete i dalje moći uživati ​​u povjetarcu. Također pogledajte naše bočne balkonske tende koje su svojom velikom površinom učinkovit način za hlad i zaštitu od vjetra i sunčevih zraka, a istovremeno nude privatnost. Moći ćete se opustiti u vrtu, na terasi ili na balkonu sa svojom djecom ili gostima.

Kako biste ugodno proveli slobodno vrijeme članova svoje obitelji, prijatelja i gostiju, pogledajte našu ponudu ležaljki i visećih mreža.

Naša balkonska platna su općenito korisna, sigurni smo da ćete doći na ideju kako i gdje ih koristiti…

Podkategorije

Preloader