Prikazujemo 1–30 od 89 rezultata

SKLOPIVO VJETROBRANSKO PLATNO

Imate propuh na terasi ili vrtu? Želite izbjeći više


dosadan vjetar? Nitko ne voli da mu vjetar smeta. Naravno, svježi povjetarac je dobrodošao u vrućim danima, ali kada je vjetar prejak, to je samo smetnja. Sklopivo vjetrobransko staklo izvrsno je rješenje za područja izložena vjetru. Dostupne su u raznim bojama kako bi se uklopile u stil vašeg dvorišta ili terase i predstavljaju cjelovitu cjelinu koja vam ujedno daje i malo privatnosti. Kada želite otvoriti prostor, jednostavno preklopite platno. Zbog raznovrsnosti izbora duljine, sklopivo vjetrobransko staklo pogodno je i za veće vanjske prostore za industrijske svrhe ili igrališta itd.

Vjetar vam ne smeta, ali je li sunce ono koje vam se čini da vam smeta kada je prejako? Postavite odgovarajući suncobran na balkon, terasu, dvorište ili vrt. Suncobrani su dostupni u različitim veličinama, oblicima i načinima rada, tako da možete pružiti hlad bilo gdje. Za vaš balkon, Balcony platno i Balcony bočna tenda ostvarit će sličnu funkciju kao vjetrobransko staklo. Međutim, ako je privatnost ono što vam je potrebno, Mreža privatnosti izvrsno je rješenje. Ovo možete širiti bilo gdje, čak i među drvećem, i koliko god želite. U vašem vrtu, pored bazena ili na terasi, nadstrešni suncobran može vam pružiti hlad.

Uređujete svoju terasu, vrt ili dvorište? Provjerite ponudu vrtnog namještaja vrhunske kvalitete u kojem ćete se osjećati ugodno kako izvan tako i unutar svog doma. Udobnost se može proširiti sve do vanjskog kreveta ili viseće mreže. Za funkcionalnost i pohranu, međutim, osigurajte vrtne kutije i ormariće za pohranu.

Preloader