Prikazujemo 1–30 od 70 rezultata

STALAK ZA KIŠOBRANE

Neka vam suncobran ne smeta, pričvrstite ga na pod.više


Bez hlada i zaklona na ovom svijetu, brzo bi nas “izgorjelo”. Sunce je jaka i vruća zvijezda, ali tijekom godine ne predstavlja nikakav faktor na koji možemo obratiti posebnu pozornost. Ljeti, međutim, sunce brzo postaje prejako. Međutim, često se ne osjećamo u pravom trenutku, pogotovo ako se zabavljamo. Pobrinimo se unaprijed da se možemo zabaviti u blizini hladovine. Kako nam to ne bi smetalo, naš suncobran mora biti dobro pričvršćen. Za to se brine stalak za suncobrane.

Ideš li na more? Pakiranje može biti prava smetnja za ježa. Često otkrijemo da nemamo dovoljno torbi ili da je kofer premalen. Olakšajte pakiranje i nabavite kvalitetne kofere i torbe.

Idete li na kampiranje ili ćete imati priliku peći na otvorenoj vatri u stanu? Imate li sav pravi pribor? Pogledajte ponudu vanjskih roštilja, pećnica i pribora. Kako bi kampiranje ili provođenje vremena na plaži bilo ugodno, pogledajte Namještaj za kampiranje. Ako idete na odmor autom, bitno je što i kako spakirati odn. što ostavljaš za sobom. Ono što je najvažnije, svi članovi su dobro zbrinuti. Naši mališani su najosjetljiviji i trebaju pažnju. Teško je bilo gdje ići bez kolica. Ako je teren koji će vam trebati malo veći od vaših trenutnih invalidskih kolica, provjerite može li to učiniti. Provjerite ponudu Kolica za djecu. Ponekad je pogodan i za nešto starije mališane koji već dobro hodaju, ali se brzo umaraju.
Ako možete, povedite i svog ljubimca sa sobom, rado će se družiti s vama. Provjerite ponudu za životinje kako biste imali sve što vam treba.