Prikazujemo 1–30 od 180 rezultata

STRANSKI SUNCOBRAN

Za kavu u hladu ili za kutak oaze pod vrelim suncem.više

U vrućim danima jako sunce je uvijek relevantno. Iako je izlaganje suncu često zgodno, ljeti je obično slučaj da kamo god idemo tražimo hladovinu i svježinu. Postoje različite nijanse za različite kutove i prilike. Neki su bolji za nešto, drugi za nešto drugo. Tende su izvrsna sjena ako vam treba sjena uz ulaz ili zid. Gdje ste više na otvorenom, Overhanging Shade će vas spasiti.
Viseća sjenila dolaze u različitim visinama, veličinama i stilovima sjenila i stupića. Neki su okruglog oblika, idealni za jednu do tri osobe. Postoje i oni koji se mogu pričvrstiti na zid. Drugi su uglatijeg oblika i stoga nude veći volumen gdje se možete sakriti od sunca. Kutna prevjesna sjenila idealna su za set stolova. Recimo one u koje može sjediti više ljudi, pa možete ugostiti veći broj prijatelja ili dovesti sve članove šire obitelji za jedan stol. Provjerite ponudu vrtnog namještaja i tako osigurajte dovoljno udobnog prostora za smještaj svih ukućana i gostiju.

Već imate abažur i samo vam treba stalak za abažur?

Ukrašavanje bazena? Kako biste stvorili izvrstan kutak za sunčanje ili odmor u hladu, kombinirajte odabrane viseće suncobrane s pripadajućim ležaljkama.

Želite li stvoriti savršenu terasu? Paviljone možete koristiti za hladovinu i svojevrsno oblikovanje terase u zaokruženi prostor. Na primjer, također možete koristiti jedro za sjenu za sjenu na većoj površini u vašem vrtu. Za postavljanje jedra za sjenilo nabavite odgovarajući pribor. Pronađite svoj komplet za ugradnju u Canopy dodacima. Vanjska rasvjeta omogućuje druženje iu kasnim večernjim satima.

Preloader