Prikazujemo 1–30 od 251 rezultata

AUTOMATSKA SKLOPIVA TENDA

Automatska sklopiva tenda, s našim automatskim sklopivim tendama možeteviše

stvoriti ugodan i hladan prostor na svojoj terasi. I tako se zaštitite od UV zraka! Ove tende idealne su za zasjenjenje prozora, balkona, terasa, kafića, ali i restorana s terasama.
Kada uređujete okolicu kuće ili za sunčanih dana želite ublažiti snagu svjetlosnih zraka, osim šatora, paviljona i sjenila možete se odlučiti i za korisne i posve praktične tende, tende ili pergole. Tende olakšavaju stvaranje hlada na otvorenom i istovremeno održavaju kuću hladnom. Nabavite vlastitu tendu.

Kad zamiriše na more i ljeto, vrijeme je za sjedenje na terasi uz šalicu kave i dobru knjigu – sigurno skriveni u hladu tende, naravno.

Tende odn tende pružaju hlad na kućnoj terasi ili u restoranu.

Ali kako se odlučiti za pravu vrstu tende?

Dijelimo ih na klasične, polukasetne, kazetne i krovne (veranda). Kod kazetnih i polukasetnih tendi tkanina je u zatvorenom stanju sigurno zaštićena pa se sjenilo bez problema može koristiti na otvorenom i zimi.

Sklopiva kasetna tenda za terasu i balkon za vas.

Tende su izuzetno praktične rolete kojima se mogu zasjeniti kako velike ugostiteljske terase, tako i mali privatni balkoni. Kopčaju se samo s jedne strane, po potrebi ih otvarate i zatvarate putem daljinskog upravljača ili pametnog uređaja.

Glavne komponente kazetnih tendi su preklopni krakovi, aluminijska konstrukcija i platno. Jedinstvena prednost svakako je što omogućuju sigurno skladištenje platna u lošim vremenskim uvjetima jer je tkanina zatvorena sigurno zaštićena.

Preloader