Prikazujemo 1–30 od 82 rezultata

VRTLARSKI PRIBOR

Opremite se svim vrtlarskim priborom koji vam je potreban za više


uspješan uzgoj povrća i drugih biljaka u vašem vrtu. Vrtlarstvo nam pruža mogućnost kontakta s prirodom i za mnoge je vid opuštanja. Vrlo je dobar osjećaj moći uzgajati vlastitu hranu. Međutim, neugodno je ako te pažljivo uzgojene biljke pojedu puževi ili drugi štetnici. Među Vrtlarskim priborom pronaći ćete razne dodatke i proizvode koji će vam pomoći spriječiti upravo to.

5x2

Deratizacija može biti neugodna ako nemamo odgovarajuću opremu. Stoga si nabavite odgovarajući repelent protiv štetočina. Da biste dobili dovoljno hranjivih tvari iz tla za svoje biljke, riješite se korova. S Floor Coverom ćete postići upravo to. Prostirke za korov i korijenje dostupne su u raznim veličinama, tako da ih možete kombinirati po potrebi i prekriti cijeli vrt. Za sve osjetljivije usjeve najbolje je ili ponekad čak potrebno osigurati dovoljno velik staklenik.

Vrt nije samo mjesto za uzgoj hrane, već i mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi. Posebno je dobro ako lijepo sjedite na vrtnoj ljuljački i promatrate nebo, svoje usjeve i sve između. Međutim, ako ljuljanje nije vaša stvar, vrtne stolice su vrlo udobne. Ali možete si priuštiti i ležaljku, koja će ljeti biti posebno popularna u neku knjigu i limunadu. Uz svu ovu opuštenost, međutim, nemojte zaboraviti nijansu. Uz kišobrane možete podesiti sjenu kako biste bili sigurni da ste zaštićeni kada je sunce najjače.
Jeste li ljubitelj ptica? Kupke za ptice dodane su u vaš vrt i možete ih pozvati u svoj mali kutak prirode zajedno s kontrolorom.