Prikazuje se svih 23 rezultata

PODNA OBLOGA

Podna obloga, izvrstan je za vrtove i staklenike oprema. više

Za kontrolu korova koji se može koristiti na šljunčanim prilazima.
Posebna folija za suzbijanje korova koju postavljate oko biljaka. Na taj način sprječavate rast korova jer korovi ne dobivaju svjetlost i hranjive tvari potrebne za rast, dok vaša biljka uspješnije raste jer dobiva više hranjivih tvari i reflektirane svjetlosti. Sprječava rast korova. Ekološki prihvatljiv, smanjuje potrebu za upotrebom herbicida.
Propušta vodu samo prema dolje, ne prema gore.
Soba uvijek ostaje čista.
Smanjuje eroziju na obalama.

Za uspješan uzgoj povrća i drugih biljaka u vašem vrtu. Vrtlarstvo nam pruža mogućnost kontakta s prirodom i za mnoge je oblik opuštanja. Jako je dobar osjećaj kada možete sami uzgojiti dio svoje hrane. No, neugodno je ako te pažljivo uzgojene biljke pojedu puževi ili neki drugi štetnici. Među vrtlarskim priborom pronaći ćete razne dodatke i proizvode koji će vam pomoći spriječiti upravo to.

Suzbijanje štetočina može biti neugodno ako nemate odgovarajuću opremu. Stoga nabavite odgovarajuće sredstvo protiv štetočina. Kako bi vaše biljke imale dovoljno hranjivih tvari iz tla, riješite se korova. S podnom oblogom ćete postići upravo to. Prostirke protiv korova i korijenja dostupne su u različitim veličinama pa ih po potrebi možete kombinirati kako biste prekrili cijeli vrt. Za sve osjetljivije kulture najbolje je, a ponekad i potrebno, osigurati dovoljno velik staklenik. Vrt nije samo mjesto za uzgoj hrane, već i mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi.

Preloader