Prikazuje se svih 17 rezultata

SUZBIJANJE ŠTETOČINA

Suzbijanje štetočina, nijedno živo biće nije štetno samo po sebi, ali istina je da više


životinje nisu svjesne naših planova koje imamo s usjevom, za njih je to samo izuzetna prednost. Čovjek se od životinja razlikuje po tome što različitim stvarima pripisuje različita značenja i stvara nešto novo od onoga što već postoji. Tako smo razvili kultivirane usjeve. Kako drugi ne bi pojeli naše planove i izvore života prije nas, postoje načini na koje ih možete otjerati da bi pronašli hranu negdje drugdje. Suzbijanje štetočina stoga može biti učinkovito, ali budite oprezni da se ponašate odgovorno prema prirodi.

Nudimo podne obloge koje sprječavaju korov da ukrade hranjive tvari iz tla i daju sjenu vašim planiranim zasijanim biljkama. Protiv ptica se nalaze šiljati predmeti koji ih tjeraju. Pobrinite se za sve golo, uz široku paletu ultrazvučnih repelenata.

Jeste li vrijedni u vrtu tijekom cijele godine ili tijekom sezone? Volite li saditi, presađivati ​​i rezati svoje biljke? Tada će vam baš dobro doći Vrtni stol koji je dizajniran upravo za to. Međutim, uz sve ovo uređivanje, vjerojatno će vam trebati pravi vrtni alat. Među njima ćete pronaći i kosilice koje pomažu da vaš travnjak bude lijep i uredan. Smeta li vam travnjak? Imate li mjesto gdje često vozite autom? Ili možda želite jednostavno rješenje koje će Zelenicu i okućnica održati uvijek zelenim. U tom slučaju, obratite se umjetnoj travi. Uz vrlo lijepo uređeno okruženje, sigurni smo da ćete poželjeti nekoga pozvati na piknik. Kontakt Vanjski roštilji, pećnice i pribor.

Preloader