Prikazuje se svih 28 rezultata

VRTNI ALATI

Obogatite svoju kolekciju vrtnih dodataka i pogledajte svoj više


vrt u njihovim rukama. Vrt je prekrasna prilika za stvaranje kutka mira. Stres i razne nepotrebne misli brzo nam troše energiju i izazivaju neugodan osjećaj u vlastitom tijelu. Samo nekoliko minuta na svježem zraku, okupani suncem i u izravnom kontaktu sa zemljom ili vodom, brzo nas podsjeća da život nosi puno više od naših problema. Međutim, teško je uživati ​​ako je sve oko nas zaraslo. Uređenje je stoga jednako važno kao i pospremanje stana ili kuće. Vrtni alati, međutim, pomažu vam da ne izgubite previše energije.

Košnja trave je nekaj, kar pozna vsak. Košnja ima še veliko stranskih prednosti, glavni razlog pa je preprečitev nastanka gozdu. Marsikje bi bil gozd zaželjen, predvidevamo pa, da si še želite videti na cesto z vašega okna in imeti število plazilcev in glodalcev na vaši posestvi minimalno (Zatiranje škodljivcev). Zato je nujno, da ste opremljeni s kosilnico! Zavoljo tehnologiji, so na voljo bencinske kosilnice, brezžične električne in celo robotske kosilnice, ki delo opravijo skoraj braz vaše vpletenosti. Da bosta vaša Zelenica in okućnica še lepša, pa ju okresite s Cvetličnimi koriti! Za bujno rast rožic in enakomerno ter lepo zeleno trato, pa obvezno poskrbite za zadostno Zalivanje in namakanje. Da vas ne bo presenetil kakšen izpad elektrike ali “skurjen aparat”, pa poskrbite za Vodoodporne električne vtičnice.

Pozimi košnje ni, je pa zato brez prave opreme Odstranjevanje snega, lahko prava nadloga. Olajšajte si delo z lopato ali plugom s kolesi. Za industrijske površine pa reši delo snežni plug za viličarja.