Prikazujemo 1–30 od 1306 rezultata

DODACI ZA VRTNI NAMJEŠTAJ

Opremite svoj vrtni namještaj i dodajte mu vrijednost i stil više

. Među dodacima za vrtni namještaj pronaći ćete razne proizvode, od kojih će neki učiniti vaš vrtni namještaj udobnijim i ugodnijim. Drugi će zaštititi vaš namještaj od raznih vremenskih muha.

Jastuk za vrtnu klupu smeđe-sivi 110 x 50 x 7 cm od tkanine
Jastuk za vrtnu klupu smeđe-sivi 110 x 50 x 7 cm od tkanine

Vrt, ili bilo koji prostor oko naše kuće ili stambene zgrade predstavlja kutak prirode koji nas čeka. Ako imamo samo takav kutak, dobro ga opremimo i damo mu sve što treba da prezentira ono što nam treba. Za neke će to biti opuštajuća atmosfera, za druge raznovrsnija i šarenija. Ovo je također izbor u ponudi Vrtnog namještaja.

Kada se navlake za vanjski namještaj ne koriste, mogu se pohraniti u kutije i ormare za pohranu. Oni će se pobrinuti za red i izvan kuće. Unutar možete pohraniti i jastuke za stolice i vrtne ljuljačke kada nisu u upotrebi, na primjer zimi. Kako bi bili što korisniji, osigurajte im pravi komad vrtnog namještaja, poput vrtne klupe ili vrtne ljuljačke. Kako biste imali zanimljivo mjesto za svoju djecu, provjerite ponudu za djecu i pronađite igračku, dječje vozilo ili igračku. Bio to vaš vrt ili vaše dvorište mjesto gdje će se svatko pronaći.

Da biste se našli čak i kada sunce zađe, pobrinite se da imate dobru vanjsku i vrtnu rasvjetu. Trebate li i unutra “novo svjetlo”? Provjerite i asortiman unutarnje rasvjete. Za lijepu cijelu okolicu, a ne samo njezin namještaj, dobro pazite na svoju Zelenicu i njezino okruženje. Tako ćete moći urediti cijeli prostor onako kako želite.