Prikazujemo 1–30 od 858 rezultata

JASTUCI ZA VRTNI NAMJEŠTAJ

Jastuci za vrtni namještaj, kao i za sofe,više

 idealna su dopuna udobnosti i ukrasa u vašem vrtu, ali i u vašem domu. Ako imate ljuljačku ili klupu na trijemu, poželjet ćete im dati malo boje i udobnosti. Vrtne ljuljačke u plavoj i zelenoj boji imaju bezvremenski uzorak koji će vam se u trenu svidjeti. Jastuci će udobnost sjedenja podići na novu razinu, a vi ćete još bolje uživati.

Jastuk za vrtno sjedalo zeleni 120 x 80 x 10 cm od tkanine
Jastuk za vrtno sjedalo zeleni 120 x 80 x 10 cm od tkanine

Jastučići su idealni za stolice i vrtne ljuljačke na terasi, kao i za namještaj u dnevnom boravku, kuhinji ili blagovaonici. Tapecirani jastuci imaju vrlo elegantan dizajn i svakako će pomoći u uređenju sobe.

Cijela naša ponuda izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji se lako održavaju i osiguravaju trajnost. Ukrasni jastuci najlakši su način da unesete malu promjenu u interijer. Ako u dvorištu imate vrtnu klupu s naslonom i sjedenje na navlaci nije ugodno, jastuk će također riješiti ovaj problem.

Jastuci se mogu koristiti i kao naslon za ruke ili noge, sve ovisi o vama i vašim željama. Zapravo, sjedenje ili ležanje na mekanom uvijek je ugodnije i ugodnije, tako da ćete sigurno biti zadovoljni kupnjom.

Preloader