Prikazujemo 1–32 od 918 rezultata

LEŽALJKE

Iskoristite sunčano vrijeme i uživajte u ležaljci po svom izboru.
Ležaljke raznih oblika i izrađene od različitih materijala (drvo, ratan, čelik,…) pružaju opuštajući element u vašem vrtu, uz bazen ili vikendom. Ležaljke se mogu naći na nekoliko mjesta. Bilo uz bazen, kod kuće u dvorištu, vrtu ili na balkonu. Možemo ih postaviti bilo gdje, ako se mogu sklopiti, također ih možemo staviti u auto i predahnuti bilo kada i bilo gdje. Idealne su za osvježenje uz rijeku.

Ležaljke za sunčanje sa stolićem i jastucima 2 kom drvo bagrema
Ležaljke za sunčanje sa stolićem i jastucima 2 kom drvo bagrema

Uz bazen, ležaljke će izgledati sjajno i pomoći vam da se sunčate nakon i prije kupanja. Za sve one koji nemaju ugrađeni bazen uz kuću, ali se vi ili vaša djeca želite kupati ljeti, rješenje su nadzemni bazeni. Možete ga postaviti bilo gde. Najbolje je što ga možemo skinuti kada ga ne želimo koristiti i tako napraviti mjesta za druge aktivnosti.

Ali možete se sunčati i bez bazena! Čak i ako, recimo, živimo u stambenoj zgradi i nemamo dvorište ili baštu gdje bismo se mogli sunčati. Ležaljka stane i na balkon. Privatnost možete osigurati balkonskim platnom i balkonskom bočnom tendom.

Tražite li nešto za sjediti i ležati u vrtu, ali vam ležaljke ne odgovaraju? Jeste li ikada razmišljali o vanjskom kauču i sofi? Ili čak vanjski kreveti? Ako tražite nešto za veće društvo, pogledajte Vrtne garniture.

Želite li u svom domu nešto poput ležaljke i udobno? Nešto poput mjesta gdje se možete smjestiti i veliko je baš za vas da vam nitko ne ukrade prostor? Pogledajte naše fotelje i naslonjače.

Preloader