Prikazujemo 1–30 od 1009 rezultata

VANJSKI KAUČI I SOFE

Vanjski kauči i sofe, tko kaže da nam samo treba biti ugodno unutra? Sunčani dani su pravi više


poziv na čitanje knjige, razgovor s prijateljima ili nešto sasvim tvoje, za dušu. Svjež zrak, toplo sunce i ugodan povjetarac uvijek nadmašuju zatvoreni prostor. Uredite odabrani vanjski prostor u vanjskom dnevnom boravku i diverzificirajte svoj životni stil. Vanjske garniture, osim za osobnu upotrebu, vrlo su prikladne za barove. Bez obzira koja je namjena vanjskog prostora, ako se tamo duže zadržavate i želite biti udobni, vanjske sofe su prava stvar.

Je li udobnost ona kojoj težite? Ali možda je vanjski krevet ono što tražite! To vam daje konkretan odmor i kotrljanje dok gledate kako se sunce i sjene igraju među drvećem. Za sve ljubitelje privatnosti i samoće, viseća mreža će biti odlična. Nismo svi okruženi prijateljskim drvećem, pa si nabavite suncobran! Odaberite pravi suncobran za svoj raj na otvorenom. Uredite svoj zelenicu  i okućnicu, pobrinite se za eksterijer kao i za interijer svog Doma!

Ako želite stvoriti otvoreniji prostor za sjedenje ili želite osigurati osobni prostor za svakog gosta, vrtne stolice mogu biti bolja ideja. Što ćete odabrati u potpunosti ovisi o namjeni i namjeni vanjskog prostora koji uređujete. Za neka druženja s prijateljima ili malim grupama, vanjske stolice su zgodne. One se mogu postaviti u krug, što osigurava da su svi uvijek uključeni u razgovor, a kada nisu potrebni, jednostavno pospremaju.

Preloader