Prikazujemo 1–30 od 318 rezultata

VRTNI BARSKI SET

Vrtni barski set, vrtni namještaj
Među vrtnim namještajem možete pronaći vrtne garniture,više

stolove, klupe, stolice i vrtne ležaljke, kao i vrtne ljuljačke, suncobrane i paviljone, tende, nadstrešnice i pergole, kao i dodatne dodatke za vrtni namještaj, uključujući kutije za jastuke, jastuke, držači za mreže, zaštitne navlake, baze i navlake za suncobrane.

Za udobno sjedenje u vrtu možete pronaći klasične, sklopive ili viseće stolice svih veličina, od balona do stolica s visokim naslonom. Izrađuju se od raznih materijala, od drva do tekstila, aluminija ili umjetnih materijala. Čak i garniture za sjedenje, koje jednim udarcem ubijaju nekoliko muha, nude brojne mogućnosti – možete birati između različitog broja stolaca ili klupa, a možete pronaći i modele s kutnim klupama, pa čak i naslonom za noge.

Ležaljke
Ništa manje raznolik izbor nije ni među ležaljkama. Neki su sklopivi, drugi imaju ugrađenu suncobran, a treći imaju čak i mjesto za odlaganje ručnika. Razlikuju se i po obliku jer su pojedini modeli posebno dizajnirani za ugodan odmor i potpuno opuštanje.

Vrtne ljuljačke
posljednjih su godina svojevrsni trend među vrtnim namještajem. Dostupne su ljuljačke sa sjedalom za više osoba ili modeli s dva sjedala. Neki nude i hlad koji stvara ugrađeni krov. Suncobrani nude idealnu zaštitu od žarkog ljetnog sunca. Artikli su dostupni u različitim veličinama. Sa ili bez baze. Zahtjevniji mogu potražiti i paviljone s metalnom konstrukcijom i zaštitnom mrežom protiv komaraca. Mogućnosti su također beskrajne kada su u pitanju boje.

Tražite klasične ljuljačke za svoju djecu? Kontaktirajte dječju igraonicu. Tamo, osim ljuljački, možete pronaći i druge vrste igara koje možete postaviti u vrt ili dvorište. Omogućite sigurno i zdravo okruženje svojoj djeci i njihovim prijateljima da otkriju i treniraju svoje motoričke sposobnosti. Pad je neizbježan dio djetetova života, ali nije nužno loša stvar. Padanjem uče obratiti više pažnje. Kako biste ublažili padove i spriječili veće ozljede, obložite njihovo igralište gumenom sigurnosnom podnom prostirkom.

Preloader