Prikazujemo 1–30 od 585 rezultata

VRTNI STOLOVI

Nabavite vrtne stolove po svom izboru i uživajte u više


sunčanim danima vani za vrtnim stolom. Vrtni stolovi mogu služiti u više namjena kao i svaki kućni stol. Možete ga koristiti za kratko sjedenje i staviti na njega ono što ste donijeli u ruci. Za takva sjedenja najbolji su mali okrugli stolovi koji se mogu postaviti vani odmah na izlazu iz kuće pod krovom ili na ulazu u kuću u dvorište.

Možete ga postaviti i ispod drveta usred vrta ili terase. Budući da je malen, može ići s parom stolica gotovo svugdje. Za duže sjedenje i veće društvo odaberite veći vrtni stol. Kako ne biste morali posebno tražiti stolice, ako ih ne želite, zavirite u Vrtne garniture gdje možete pronaći stol i stolice već u kompletu.

Želite li nešto još udobnije uz vrtni stol i stolice u svom vrtu? Provjerite ostalu ponudu vrtnog namještaja i pobrinite se da imate sve što vam je potrebno za vrijeme vani. Ljuljače na vrtu su uvijek dobra stvar, ljudi svih generacija uživaju u ljuljanju. Pobrinite se da se i djeca igraju s pravom dozom zabave..

Kako bi vrtni stolovi bili uobičajeni, pobrinite se da vaš vrt bude privlačan. Pozovite obitelj i prijatelje tijekom vikenda ili večeri i večerajte zajedno. Hranu možete pripremati i vani s vanjskim roštiljem i pećnicama kako biste stvorili dobru atmosferu. Ako se u ljetnim danima odlučite družiti tijekom dana, osigurajte hlad suncobranima, a rashladite se bazenom ili vanjskim tušem.