Prikazuje se svih 4 rezultata

VODENE FIGURE ZA RIBNJAK

Vodeni elementi za jezerce, odličan način da uredite svoju okolinu je da poredviše

zelenila i kamenja dodate i vodene elemente. Fontane i jezerca će uz prekrasno svjetlucanje vode dodati zvukove opuštajućeg žubora. Bitno je ostati blizu čiste prirode u ovo vrijeme modernizacije i svih uređaja. Šume ili more, gdje biste se mogli opustiti potpuno okruženi prirodom, često su predaleko da biste tamo odlazili redovito. Ali možemo imati vrlo ograničeno slobodno vrijeme. U svakom slučaju, ovo nisu isprike da ne odvojimo vrijeme da se prisjetimo odakle dolazimo. Pretvorite svoju Zelenicu i njenu okolicu u zeleni raj.
Vanjske fontane i jezerca zahtijevaju održavanje kako bi se održalo prikladno okruženje za život vodenih životinja. S vremenom će se u vašem ribnjaku i njegovoj okolici uspostaviti novi ekosustav, a život će bujati u vašem vrtu. Kako biste izbjegli zabunu i previše mikroorganizama, opremite svoj ribnjak odgovarajućim filterom i pumpom za vodu.

Živite u stanu, ali želite i svoj prirodni raj? Dopustite da vam ga pomognemo stvoriti! Za zvukove šuštanja postavite sobnu fontanu negdje uza zid. Odaberite izgled koji vam najbolje pristaje. No, da bi prostor imao uistinu prirodan izgled, to neće biti moguće bez zelenila. Za trajno, lijepo zelenilo i cvjetove jarkih boja, možete ga upotpuniti širokim izborom umjetnih biljaka. Dobiveni kutak može poslužiti samo kao ukras i ljepilo za oči, na vidljivom mjestu. Ili ga možete ograditi sobnom pregradom lijepog uzorka i dobiti kutak za opuštanje odvojen od ostatka stana. Možda je ovo vaš novi Joga kutak koji ste željeli?

Preloader