Prikazujemo 1–30 od 86 rezultata

UMJETNA TRAVA

Uređenje je već neko vrijeme modni trend, ali nemamo više

bogatu zemlju ili smo čak okruženi betonom. Tada je prikladno rješenje umjetna trava. Uz njega će vaš travnjak biti zelen i uredan tijekom cijele godine. Zelena boja je vrlo umirujuća, stoga ne brinite ako je trava umjetna. Kako biste oživjeli svoju terasu ili dvorište, ukrasite sobu cvijećem, grmljem i drvećem – zašto ne voćem? Nemate zemlje za sadnju? Ne dopustite da vas to odvrati! Cvjetnjaci će vam omogućiti sijanje svih vrsta začina, povrća ili ukrasnog bilja. Samo nekoliko korita vam ne odgovara? Želite betonsku proizvodnju povrća da vam bude dovoljno za cijelu godinu? Staklenici će biti ugodno i toplo utočište za vaše biljke.

Ako je moguće, hranite svoje biljke prirodnim gnojivom. Ovo možete sami uzgajati. Kompostiranje će vam uštedjeti jednu vrstu odvajanja otpada, dok će vaše biljke dobiti ostatke vaše hrane za preradu i ponuditi vam svježe voće.

Kad sve bude posloženo i spremno, pozvat ćete svoje najmilije mirnije duše na druženje u ugodnoj večeri ili zabavu s djecom tijekom dana. Kako ne biste ogladnjeli i kako bi ovaj odabrani dan učinili malo posebnijim, svoja omiljena jela s roštilja možete pripremiti uz pomoć vanjskih pećnica i roštilja. Međutim, da biste mogli zabaviti dovoljan broj ljudi, pobrinite se da imate pravi broj vrtnih stolica i vrtnih stolova.

Za djecu i sve koji vole zuriti u nebo, možete staviti na svoju umjetnu travu ili pravu, deku za vanjsku upotrebu.