SJEME ZA TRAVU

Njegovana zelenica već je neko vrijeme modni trend. Međutim, nemamo svi bogato tlo niti smo čak okruženi betonom.više

U tom slučaju umjetna trava je prikladno rješenje. S njim će vaš travnjak biti zelen i uredan tijekom cijele godine. Zelena boja je vrlo umirujuća, stoga ne brinite ako je trava umjetna. Kako biste oživjeli svoju terasu ili dvorište, ukrasite prostor cvijećem. Grmlje i drveće – zašto ne voće? Nemate zemlju za sadnju? Ne dopustite da vas to obeshrabri! Cvjetne gredice omogućit će vam sadnju svih vrsta začina, povrća ili ukrasnog bilja. Nekoliko sudopera vam ne odgovara? Želite li posebno uzgajati povrće kako biste ga imali dovoljno za cijelu godinu? Staklenici će biti ugodno i toplo sklonište za vaše biljke.
Ako je moguće, hranite svoje biljke prirodnim gnojivom. Ovo možete uzgojiti sami. Kompostiranje će vam uštedjeti jednu vrstu odvajanja otpada, a ujedno će vaše biljke dobiti vaše ostatke hrane koje će preraditi i ponuditi vam svježe voće.

Kada sve bude posloženo i spremno, bit ćete mirnije duše kada pozovete svoje najdraže da provedete ugodnu večer ili provedete dan zajedno s djecom. Kako ne biste bili gladni i ovaj odabrani dan učinili još posebnim, svoja omiljena jela možete pripremiti uz pomoć vanjskih peći i roštilja. Kako biste mogli ugostiti dovoljan broj ljudi, pobrinite se za odgovarajući broj vrtnih stolica i vrtnih stolova.

Za djecu i sve one koji vole gledati u nebo, možete ležati na svojoj umjetnoj travi ili pravoj dekici za van.

Preloader

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.