Prikazujemo 1–32 od 154 rezultata

VANJSKA I VRTNA RASVJETA

Vanjska i vrtna rasvjeta  kućnih prilaza svakom će dvorištu dati novi izgled.više

Naš asortiman nudi vam širok izbor koji će vam pomoći da odaberete pravu vrtnu rasvjetu. Ako ih mudro rasporedite, možete osvijetliti cijelo dvorište i osjećati se sigurno.

Mnogi su ih, osim iz praktičnih razloga, postavili i jer im je dosadilo provjeravanje straha ispred ulaznih vrata. Reflektori koji se mogu postaviti iznad ulaznih vrata svakako su pouzdano rješenje za ovu vrstu problema. Također ih možete smjestiti na neka skrivena mjesta. Ili odaberite upečatljive modele i istaknite ih. Zanimljiv dodatak je solarna LED rasvjeta za kućni broj. Osim vanjske i vrtne rasvjete, pronaći ćete mnoge elegantne, moderne i atraktivne unutarnje svjetiljke. Pronađite savršenu kombinaciju za strop u vrtu, odaberite stropnu vrtnu rasvjetu, a za podnu vrtnu rasvjetu.
Osvijetlite svaku sobu na pragmatičan način. Polukružne stropne svjetiljke staju iznad stola za blagovanje ili iza spavaće sobe. Tu je podesiva lučna svjetiljka. Vanjska i vrtna rasvjetE utječu na naše raspoloženje, stoga imajte to na umu pri odabiru.