Prikazujemo 1–30 od 33 rezultata

SOLARNE SVJETILJKE

Solarne svjetiljke su isplativ način osvjetljenja balkona, terasa, travnjaka, dvorišta i vrta.više

Napaja se sunčevim zrakama. Pohranjuje solarnu energiju u bateriju koja automatski pokreće solarno svjetlo kada padne mrak. Solarna lampa može biti samostojeća, zabijena u zemlju, montirana na strop ili zid. To je prekrasan, zanimljiv i ekološki dodatak.
Vanjskom rasvjetom osvjetljavamo vanjske dijelove kuće, vrtove, balkone, terase i dvorišta. Osvjetljenje je posebno ugodno tijekom ljetnih dana, kada su dani dugi, noći tople, a druženje i više nego ugodno. Kako vas tamna noć ne bi otjerala, opremite se odgovarajućim lampama. Odlučite se za toplo bijelo svjetlo, koje će biti ugodno i ugodno za oči.

Kao što unutarnja svjetla imaju funkciju osvjetljavanja prostora, vanjska svjetla također imaju svoje funkcije. Njihova primarna značajka je osigurati odgovarajuću rasvjetu koja omogućuje sigurnost pri kretanju po kući. Manje je vjerojatno da će osvijetljene zgrade privući uljeze, a ambijentalna rasvjeta pomaže u orijentaciji naših posjetitelja. Osim funkcionalnih svojstava, ne smijemo zaboraviti ni estetska svojstva svjetiljke. One daju poseban pečat vrtu, dvorištu ili okolini kuće.

[
Preloader