Prikazujemo 1–32 od 2974 rezultata

SUNCOBRANI

Suncobrani pružaju željenu hladovinu i ljeto ugodno za kožu više


Treba paziti na hladovinu jer je sunce jako jako, a zdravstvene smjernice preporučuju izbjegavanje sunca od 11 do 16 sati tijekom ljeta. U to vrijeme je ipak lijepo biti vani, pogotovo djeci koja se žele družiti i maksimalno zabaviti tijekom školskih praznika. Neka sunce ne bude prepreka.

Suncobrani nas štite, ali svaki vanjski prostor također treba dobru zaštitu ako ga želimo sačuvati i njegovati. Nadstrešnice štite sav namještaj koji pokrivaju sprječavajući gubitak boje zbog utjecaja sunca. Nadstrešnice za vrata također vas dobro štite od kiše, pogotovo kada se vratite kući i ključevi izmaknu.

Nadvijeni suncobrani, jedra ili tende izvrsni su za hlad u vrtu. Za svoj vrt možete odabrati viseće suncobrane ili zakretne stupove. Također možete odabrati par ležaljki s već umetnutim suncobranom. Ili možda postavite jedro za hlad iznad svog vrtnog seta kako biste se mogli opustiti ili objedovati sa svojom obitelji ili prijateljima u udobnosti i hladu.

Ponekad nam treba malo više privatnosti u vrtu, terasi ili balkonu ili možda želimo podijeliti prostor. Tada dobro služe tende kao što su bočne tende, platnene i mreže.

Preporučamo sklopive tende za balkone i terase. Možete birati između onih s ručnim zatvaranjem ili s motornim zatvaranjem. Dostupne su u nekoliko boja i također u kultnom rebrastom uzorku. Za svoj balkon možete odabrati i dimenzionalno prilagođene Balkonske tende.