Prikazujemo 1–30 od 705 rezultata

SUNCOBRANI, TENDE I SJENICE

suncobrani i sjenice izvrstan su dodatak dvorištu ili vrtu.više

Pružaju zaštitu od sunca kako biste i tijekom najtoplijih vremena mogli ispijati kavu na otvorenom. U ponudi imate Tende, nadstrešnice, jedro i sjenice.

Sjenica od oksford tkanine zaštitit će vas čak i od kiše. Možete je postaviti gdje god vam je najpotrebnija, a njezino se jedro veoma lako postavlja. Nesumnjivo interesantan dodatak je suncobrani od bambusovog drveta s pokrovom od lišća banane. Osim dvorišta, balkona i vrta, idealan je za kafiće s otvorenim terasama. Stvorit će ugodno atmosferu i sigurno ćete dobiti brojne pohvale na njegov račun. Za maksimalnu zaštitu od UV zračenja razmotrite i viseći suncobran s aluminijskom šipkom. Pokrov velikog promjera stvorit će dovoljno hlada i za nekoliko osoba, a šipka ga čini izuzetnom stabilnim. Praktičan dodatak za vanjske prostore može biti i jedro za zaštitu od sunca. Svi suncobrani i sjenice za vanjske prostore izrađeni su od visokokvalitetnih i otpornih materijala, što jamči izdržljivost tijekom svih uvjeta. Neophodni su za sve vanjske prostore koji su središte za druženje, stoga nemojte čekati i opremite se odmah.

Mišljenje
Povratna informacija
Kako biste ocijenili svoje iskustvo u našem webshopu?
Imate li dodatni komentar, je li vam u našoj trgovini nešto nedostajalo?
Naprijed
Unesite svoju e-adresu, ako želite, da vas kontaktiramo radi povratnih informacija, u suprotnom samo kliknite "Potvrdi" da biste predali ocjenu.
Nazad
Potvri
Zahvaljujemo što ste poslali povratne informacije!