Prikazuje se svih 12 rezultata

AUTOSJEDALICA

Autosjedalica, vozite se gdje god želite sa svojim mališanom sigurno i
udobno za spavanje više

ili promatranje okoline kroz prozor. Sigurnost je prva briga svakog roditelja, posebno u početku kada su bebe toliko ranjive i podložne utjecajima okoline. Neka vam autosjedalice služe kako bi vaša djeca uvijek putovala sigurno. Za najmlađe će vam trebati potpore za autosjedalice koje možete kupiti u kompletu sa sjedalicom. Kasnije, kada dijete može normalno sjediti samo, dolaze Jahači.
S djetetom koje još ne hoda samo, nezgodno je bilo gdje ići bez kolica. U njima možete brzo zaspati, a vama i bebi omogućiti šetnju i uživanje na svježem zraku. Kako biste to mogli činiti tijekom cijele godine, provjerite koji su vam dodaci za kolica potrebni ili ćete imati i na taj način omogućite izlete. U toplim ljetnim i proljetnim danima, kada će vaši mališani trčati uokolo, vozila na guranje i pedale bit će neizostavna. Zaljubljenik ste u sport ili volite izlete u prirodu? Biciklizam je ugodan način rekreacije i uživanja u prirodi. Pozovite mališana i on će se dobro zabaviti smijući se i putujući s vama uz pomoć dječje prikolice za bicikl. Uskoro će i sami htjeti naučiti voziti bicikl, za što će biti savršeni dječji bicikli.

Imate li zelenu površinu ili igralište oko svoje stambene zgrade? Razgibajte djecu, čak i ako ste kod kuće, uz Otroški play. Po kiši, u mirnim danima, u večernjim satima i na društvenim prilikama, igračke su neizostavne.

Preloader