Prikazuje se 31 rezultat

IGRAČKE ZA NAJMLAĐE

Igračke za najmlađe, neka djetetov život bude lijep, više

razigran, bezbrižan i pun mašte. Sjećate li se svoje omiljene igračke dok ste odrastali? Bilo je svejedno radi li se o lutki, medvjediću ili plastičnom vojniku. Bila je to tvoja omiljena igračka i volio si je više od svega na svijetu. No vjerojatno ne znate kako je to utjecalo na vaše obrazovanje i kako s godinama igračke poboljšavaju sposobnosti i vještine koje su djeci potrebne da ih pripreme za život.
Svi se stručnjaci slažu: djeca uče igrajući se. Igračke im omogućuju da otkriju svijet u kojem žive. I zato se igraju s okolinom putem igračaka. Osim toga, igračke pružaju pregršt užitka i sreće, a oboje pomaže u izgradnji samopouzdanja.

Zato darujte djecu u svom životu! Ili za rođendan ili tek tako. Djeca će se obradovati svakom poklonu. Pregledajte ponudu igračaka i odaberite ono što vaše dijete voli ili ga iznenadite nečim novim. Želite li obogatiti izbor, pogledajte i Dječje igračke. To će ih potaknuti da se puno kreću i zavole sport. Dječja vozila su popularna među djecom za igru ​​u dvorištu ili vrtu. Oni mogu biti samo za zabavu, ali neki, poput Pushera, također pomažu u razvoju ravnoteže.

Jesu li vaša djeca malo starija? Želite li se i vi pridružiti zabavi? Rekreacija na otvorenom pravi je izbor za to, a sa sportskim rekvizitima moći ćete igrati košarku ili nogomet bilo gdje. Jeste li ostali bez daha dok ste se igrali s djecom? Pobrinite se za svoju kondiciju uz Cardio sprave. Tjelovježba i kondicija pomoći će vam i u oblikovanju figure.

Bebe i mališani

Lavić za Ljuljanje

103,82 

Bebe i mališani

Slonić za Ljuljanje

104,52