Prikazuje se svih 5 rezultata

PRIBOR ZA BEBE I MALIŠANE

Djeca su izvor sreće, stoga briga za njih više


nešto najljepše. U svakom slučaju, ako se ne organiziramo dobro, možemo imati brzi nered, plakanje i vrištanje, a dotjerivanje s puno ljubavi može se brzo pretvoriti u zadatak. Stoga nabavite potrebne potrepštine za bebe i malu djecu i budite bezbrižni i pravi majstori u presvlačenju i ugodnoj njezi beba i mališana.

Nakon dolaska djece u naše živote, kuhinja se brzo pretvara u gomilu bočica i lonaca, raznog pribora i poklopaca, bibsa i grizlija, koji nam marljivo pomažu u njezi i brizi o bebama. Nabavljamo i dječji namještaj prilagođen našim najmlađima. Oni nam pomažu u pohranjivanju pribora kao što su komode i ladice. S otprilike pet mjeseci bebi počinjemo uvoditi kašice, pri čemu je stolica za hranjenje neizostavna. Prije toga naše lepinje se oslanjaju na majčino mlijeko ili zamjenu ako to nije moguće. Ako dojite, vrlo je praktično ako mlijeko možete spremiti za vrijeme kada niste dostupni. Nabavite pribor za dojenje kako bi bilo lako i ugodno.

Često je vrijeme da se bebe i mala djeca odmore. To može biti u ležaljci ili naslonjaču, kao što je kolijevka. Tijekom dana, kod kuće ili kada ste na putu, tu su slatke pletene košare za nošenje i spavanje vašeg mališana. Ali kada vaše dijete počne sjediti, puzati i istraživati, tu su korisne  hodalice te slatke igračke za bebe. Međutim, kako biste osigurali da istraživanje ne završi u suzama, provjerite jesu li sigurnosne barijere tamo gdje su potrebne.

Preloader