Prikazuje se svih 22 rezultata

TRAMPOLINI

Trampolini, razmišljate li o kupnji trampolina za dječju vrtnu zabavu?više

Ili možda birate trampolin za vježbanje? To je vrlo učinkovit alat za teretanu koji vam pomaže poboljšati ravnotežu, kondiciju i tjelesnu koordinaciju, a istovremeno pruža sate i sate kratkog vremena za djecu. Prije nego se odlučite na kupnju provjerite ponudu na tržištu. Usporedite različite vrste trampolina i donesite pravu odluku.
U kategoriji Trampolini možete pronaći dječje trampoline kao i one namijenjene vježbanju kod kuće ili u teretani, a birate ih prema širini i maksimalnom dopuštenom opterećenju.

Sami možete osigurati veću sigurnost pri korištenju trampolina. Ako odaberete onaj s priloženom zaštitnom mrežom. Time se osigurava sigurna udaljenost do rešetki. Zakrivljeni donji dio nogu trampolina osigurava veću stabilnost tijekom skakanja. Ako vam je sigurnost na prvom mjestu, prije kupnje provjerite zadovoljava li odabrani trampolin i razne sigurnosne standarde i certifikate (GS, EN-13219…). Planirate li trampolin smjestiti u vrt i ostaviti ga tamo tijekom cijele godine, pobrinite se da komponente budu prilagođene različitim vremenskim uvjetima.

U istoj kategoriji dostupna je i dodatna oprema za trampoline. Među kojima ćete pronaći zaštitne mreže, cerade i šatore za zaštitu igrača, zaštitna krila. One sprječavaju pristup ispod površine za skakanje, stepenica, opruga i zaštitnih rubova.