Prikazuje se svih 18 rezultata

DODACI ZA TRAMPOLINU

Dodaci za trampolinu, klinci starijih generacija kriomice smo skakali po krevetima,više

a roditelji su se ljutili na sav glas što ćemo ih uništiti. Eto, danas je problem riješen i za djecu i za roditelje. Zahvaljujući današnjim lako dostupnim trampolinima, manja i veća djeca mogu skakati više i duže, raditi okrete, salta i druge akrobatske podvige. I roditelji se sada mogu bezbrižno pridružiti svojoj djeci! Kako bi korištenje trampolina bilo dostupno i sigurno, opremite se dodacima za trampolin.
Budući da je trampolin jako zabavan i aktivnosti na njemu intenzivne, zaštitna mreža se nakon određenog vremena može rastegnuti ili čak potrgati. U kategoriji možete pronaći zamjenske zaštitne mreže različitih dimenzija. S vremenom se čak i strunjača za skakanje ili zaštitna prostirka može potrgati ili na drugi način uništiti. Naravno, to nije razlog za kupnju novog trampolina. Jednostavno promijenite bilo koji od ovih, a pritom možete odabrati šarenu ili zelenu podlogu radi sigurnosti, ako ste je prije imali u plavoj boji. S ljestvama možete sigurno zakoračiti na trampolin i spustiti se dolje kad vam je dosta.

Jako zabavno, ali možda više opuštajuće od skakanja na trampolinu je ljuljanje. Ljuljačke su odlične za djecu za samostalnu igru ​​i razvijanje mašte. Swinging je nešto što je dostupno svim generacijama. U ponudi su ljuljačke za mališane, djecu, tinejdžere i odrasle. Stariji ljudi često zaborave na ovu i slične jednostavne vrste zabave i opuštanja. Ako se želite ljuljati naginjući se unatrag i možda čak zatvarajući oči, pogledajte ponudu vrtnih ljuljački.

Preloader