Prikazuje se 21 rezultat

KREVETI ZA DJECU

Dječji kreveti za vaše dijete. Svjesni smo da je san djeci od velike važnosti zaviše

njihov razvoj i smirenost. Osvijetlite njihovu sobu odabirom slatkog dječjeg kreveta u automobilu.
Tako će se u njemu osim spavanja htjeti i igrati i čitati knjige. Kreveti za malu djecu također su praktični jer naša djeca spavaju puno vremena. i neka dobro spavaju na našem krevetu, dječji krevet Led racing car. U ponudi je i dječji krevet na kat s toboganom

Dječje sobe

nisu samo sobe u kojima spavaju naši najmlađi. Oni su njihov svijet u kojem se igraju, uče, odmaraju i stvaraju. To nije samo soba odmora, već i kreativnosti i energije. Stoga opremanju dječjih soba ne pristupamo na isti način kao opremanju naših spavaćih soba koje su prvenstveno mjesto odmora i opuštanja. No, kako pronaći baš pravu ravnotežu između prostora iz kojeg će naša djeca crpiti energiju, a ujedno se smiriti i kvalitetno odmoriti?

Odabir pravog krevetića jedan je od najvažnijih izbora i odluka koje svaki novi ili budući roditelj mora donijeti. Kako bismo Vam olakšali tako važan izbor, nudimo Vam iznimnu ponudu proizvoda po različitim cijenama. Unatoč tome, izbor neće biti lak, ali barem možete biti sigurni da ste za odabranu cijenu dobili najviše i najbolje.

Dječji krevetići

dijelimo prema različitim kriterijima. Na primjer, dostupni su u nekoliko različitih dimenzija koje su prikladne za različite uzraste djece. Najmlađi najčešće spavaju u kolijevkama, a za stariju djecu na raspolaganju su krevetići od 120 cm x 60 cm. Kreveti se međusobno razlikuju po dužini, širini ili dubini. Pri odabiru krevetića prije svega je važno da bude odgovarajuće veličine i da bude udoban, a djeca se vesele šarenim krevetićima u obliku životinja, autića ili s motivom omiljenog lika iz crtića.

Trendovi dječjih kreveta za najmlađe

Trendovi u uređenju dječjih soba mijenjaju se iz godine u godinu. Tako smo ove godine mogli vidjeti trendove opremanja u boho stilu, kojim su dominirale neutralne boje i motivi autohtonih šuma ili egzotičnijih afričkih životinja. Neutralne boje i prirodni materijali popularni su i kod krevetića za naše najmlađe. Najčešće možemo vidjeti dječje krevete u bijeloj ili prirodno svijetloj boji drveta.

Neutralne boje pristaju uz svaku prostoriju bez obzira na spol djeteta i uređenje, a praktičnost se vidi i u dizajnu. Sve češće se pojavljuju dječji kreveti koji rastu s djetetom i kasnije se pretvaraju u mladenački krevet. Za male prostore koristan je i dječji krevet s ugrađenim ladicama i ormarićima. Ako imate vrlo malo prostora, krevetić možete smjestiti u svoju spavaću sobu i na malom prostoru imati pohranjene sve stvari koje su vašem mališanu potrebne.

Ponuda dječjih krevetića u ovoj kategoriji uistinu je iznimno raznolika, a možete birati i između različitih vrsta i materijala dječjih krevetića. Možete odabrati sklopivi ili putni krevetić, što je posebno pogodno kada s mališanom idete na put, a na novom mjestu nemate odgovarajući krevet za dijete. Takvi se krevetići obično lako sklope i stanu u posebnu torbu za nošenje.

Za dobar odmor danju i noću

Naravno, dobrog odmora nema bez kvalitetnog madraca. Odabir dječjeg madraca zahtijeva promišljanje – nije svaki madrac prikladan za svako dijete. Za početak provjerite odgovara li veličina i oblik odabranom dječjem krevetu. Mosesove košare i kolijevke često zahtijevaju različite veličine i oblike madraca nego kreveti za blizance ili dječje krevete. Provjerite i od kakvog je materijala napravljen madrac vašeg mališana.

Kao i kod kreveta za odrasle, potrebno je voditi računa o tome voli li vaše dijete spavati na tvrdoj ili mekanoj podlozi, često se znoji ili ima alergije. Razmislite o svemu ovome prije nego se odlučite na kupnju novog dječjeg madraca. Djeca trebaju sigurno i udobno mjesto za igru ​​i odmor tijekom dana. Stalci su idealni za takve prilike. Možete ih smjestiti bilo gdje i pustiti svog mališana da se igra na sigurnom dok vi obavljate hitan zadatak u svom domu. Stalci su također savršeno mjesto za popodnevni odmor vaših mališana.